Bu haber kez okundu.

ANALİG TOPLANTISI YAPILDI
banner229
2015-2016 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları toplantıSiirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Toplantıya Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ, Spor Şube Müdürü Süleyman GENLİ, Personel Şube Müdürü M. Nesim Toprak, Spor Şefi İsmet ERMAN Sportif Eğitim Uzmanı Remzi FİDAN ve Antrenörler katıldı.
Düzenlenen toplantıda spor branşlarının genel durumu, planlama ve Analig kuralları hakkında antrenörlere bilgiler aktarıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ ‘’Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Analig müsabakalarına ilimizden bir çok sporcu katılacaktır.
Anadolu Yıldızlar Liginde mücadele edecek sporcularımızın fair play’e yakışır barış, kardeşlik, hoşgörü ve centilmenlik içinde spor yapacaklarını ifade etti. Katılacak tüm sporcu ve Antrenörlere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.