Bu haber kez okundu.

ALTINOLUK HAC KAFİLESİNDEN HABER VAR
banner229
Siirt Altınoluk firmasıyla Kutsal topraklara giden 21 hacı adayının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kabe'de tavaf alanında vinç devrildi. Suudi yetkililer en az 107 kişinin hayatını kaybettiğini, 238 kişinin yaralandığını açıkladı. Ölenler arasında 2 tane de Türk hacı adayı var.
Bugün yerel saatle 17 sularında Kabe'de tavaf alanı kenarında bulunan 50 - 55 metre yüksekliğindeki vince yıldırım düşmesi sonucu devrildi. Alınan bilgilere göre Kral'ın sarayının olduğu kısımdaki vincin devrildiği belirtiliyor.
Tonlarca ağırlığındaki vinç, beton blokları yıktığı için çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili ilk resmi açıklamayı yapan Suudi yetkililer, en az 107 kişinin öldüğünü, 238 kişinin yaralandığını açıkladı. Diyanet, hayatını kaybedenler arasında 2 Türk hacı adayının olduğunu duyurdu. 19 Türk hacı adayının da yaralandığı belirtildi. Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.
10 gün önce Altınoluk firmasıyla hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara giden 21 hacı adayının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Altınoluk Siirt Firması yetkilisi Suat Özyapıcı bizleri Mekke'den arayarak Kabe'de yaşanan faciada Altınoluk firmasıyla giden hacı adaylarının tamamının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.
Özyapıcı, Altınoluk firmasıyla Hacca gelen 21 hacı adayının Medine Münevvere'de ziyaretlerini tamamlayıp Mekke'ye geçtiklerini , bugün Kabe'de yaşanan olayda firmalarıyla kutsal topraklara giden hacı adaylarının tamamının iyi olduğunu ve Siirt'te bulunan ailelerine selam göndererek iyi olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtHacAltınoluk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.