Bu haber kez okundu.

Ali Şengöz’den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Ali Şengöz, Bayramların bir sevinç ve neşe günü olduğuna dikkat çekti. 

Şengöz, mesajında, " Bu Ramazan Orucu bize daha yoğun bir şekilde Allah’ın nimetlerini hatırlattı. Alemlerin Rabbi olan Allah’a şükür vazifemizi tüm Müslümanlar olarak eda etmeye çalıştık. Bir ay boyunca kazandığımız hayır ve hasenatı bayram sevinci ile gaflete düşüp günah işlememeye büyük bir özen göstermeliyiz. Bayram’da Ramazan gibi Allah’ın mübarek kıldığı günlerdir. O günde yardımlaşma ve kaynaşma son sınırına varır.

Bayramların en güzel şekli müminler birbirlerini tanısınlar tanımasınlar tokalaşarak, kucaklaşarak birbirleriyle bayramlaşması, bayramlarını kutlaması ve tebrikleşmesidir. Büyüklerimizi ve akrabalarımızı bu bayram sebebiyle de olsa unutmamak ve ziyaretlerinde bulunmak onları mutlu edecektir. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.

Ramazan Bayramının tüm insanlığa, tüm çiftçilerimize huzur, sağlık, bereket dolu bir yıl olması, dünyada yaşanan savaşların bir an önce durması ve barışın sağlanması temennisi ile, herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.