Bu haber kez okundu.

Ali Babacan, Siirt, Yine Demokrasinin Önünü Açacak.”
banner229

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "İktidara geldiğimizde, ülkeyi yönetmeye başladığımızda bizim iktidarımız her partiye eşit yakınlıkta olacaktır." dedi.

Babacan, partisinin Siirt İl Başkanlığı önünde düzenlenen "Siirt Halk Buluşması"nda vatandaşlara seslendi.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nin önemine değinen Babacan, "Tam demokrasi yolunda büyük bir yol ayrımının tam eşiğindeyiz. Önümüzdeki seçim, partilerin birbiriyle yarıştığı sıradan bir seçim değil, bir sistem seçimi." dedi.

Gençlerin ülkenin yarınları değil, bugünü olduğunu dile getiren Babacan, gençler için çalıştıklarını anlattı.

Birleştiklerini ve kazanacaklarını belirten Babacan, şunları kaydetti: "Siirt hakkı, hukuku, adaleti çok iyi bilir. Önümüzdeki seçim sadece iki tercihli bir referandum. Bakmayın birinci oy pusulasında 4 tane isim var aday olarak. İkinci oy pusulası bir metre uzunluğunda ama işin özünde sadece iki tercihi olan bir referandum. Böyle anlayıp, böyle anlattığımız zaman da iş kolaylaşıyor. İnşallah Siirt, seçim günü 14 Mayıs'ta doğru tercih, doğru kararı verecektir."

"İktidara geldiğimizde, ülkeyi yönetmeye başladığımızda bizim iktidarımız her partiye eşit yakınlıkta olacaktır." diyen Babacan, hukukun üstünlüğünü yerine getireceklerini ve adaletle hareket edeceklerini dile getirdi.

Ali Babacan: “Tillo’daki, Bağlar’daki kardeşlerim ile Çankaya’daki, Üsküdar’daki, Kadıköy’deki kardeşlerim eşittir.”

Ali Babacan: “Önümüzdeki seçim, partilerin yarıştığı sıradan bir seçim değildir.

Önümüzdeki seçim, bir sistem seçimidir. Ucube tek kişilik yönetimle, ayrıcalıklı zümrelerin ülkesinde yaşamaya devam mı edeceğiz? Yoksa tam demokrasiyle milletimizin egemenliğini mi sağlayacağız?”

Ali Babacan: “Asıl mesele; Devleti çetelerden, mafya kalıntılarından temizlemektir.

Milletin kaynaklarını millet için harcamaktır. Vatandaşımızın soğanı da patatesi de yumurtayı da kıymayı da gönül rahatlığıyla almasını sağlamaktır. Kayırmacılığı, yolsuzluğu yok etmektir.”

Ali Babacan: “Siirt, nasıl ki 20 sene evvel vesayetçilerin isteğini kursaklarında bırakıp, demokrasinin önünü açtıysa, bu pazar günü de Siirt, yine demokrasinin önünü açacak.”

Ali Babacan: “Sayın Erdoğan il il dolaşıyor. IMF borcunun son taksitini ödeyen şu kardeşinize iftiralar atıyor. Boğazından tek lokma haram geçmemiş şu arkadaşınıza iftiralar atıyor.

Kusura bakmasın; 14 Mayıs 2013’de IMF borcunu sıfırlayan ekibin başındaydım.”

Ali Babacan: “Siz ne yaptınız sayın Erdoğan? Enflasyonu üç haneye çıkardınız. Paramıza en az bir sıfır eklediniz.”“14 Mayıs; kaybedeninin olmadığı bir demokrasi bayramı olacak.Hep beraber 14 Mayıs’ta açık ara kazanmamız gerekiyor.”

Ali Babacan: “Milletvekili adayımız, Siirt’in evladı, kurucu il başkanımız Umut Dayanan.

Umut Beyi meclise güçlü bir şekilde taşımak zorundayız. Taşıyacağız ki, Siirt’in derdini de huzurunu da diğer vekillerimizle beraber, Umut Beyden soracağız.”






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.