Bu haber kez okundu.

Aktay,Veysel Karani Belediyesine Çöp Kamyonu Kazandırdı
banner229

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Siirt’in Veysel Karani Belde Belediyesi’ne 1 adet çöp kamyonu hibe etti.

Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay’ın girişimleri sonucundaTürkiye Belediyeler Birliğince Veysel Karani Belde Belediyesine 1 adet çöp kamyonu hibe edildi.

Türkiye genelinde hibelerine devam eden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Veysel Karani’ye verilen çöp kamyonu Beldedeki temizlik çalışmalarında kullanılacak.

Daha önce Siirt Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir cenaze aracı, 2 süpürge makinesi ve bir kamyon, Baykan Belediyesine itfaiye aracı, Kayabağlar beldesine itfaiye aracı, Beğendik Beldesine paletli bir ekskavatör, Eruh Belediyesine 1 kepçe hibe desteği sağladıklarını belirten Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay son olarak Veysel Karani Belde belediyesine çöp kamyonu kazandırdıklarını, aracın Veysel Karani Beldesine hayırlı olmasını diledi.

Baykan Kaymakamı ve Veysel Karani Belde Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey yaptığı açıklamada, "TBB tarafından belediyemize yeni bir itfaiye aracı gönderilmesine katkı sunan başta yönetim kurulu olmak üzere ve buna vesile olan Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e ve Belediyeler Birliğine teşekkür ediyor, beldemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.