Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu’dan İş-Kur Çalışanlarına Müjde
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde il ve ilçe belediyelerinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında çalışan 680 kişinin çalışma süreleri 3 ay uzatıldı.

İŞKUR Müdürlüğünün TYP kapsamında İl ve İlçe belediyelerinde istihdam edilip ve çalışma süreleri 30 Eylül’de bitecek işçilerin çalışma süreleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun devreye girmesiyle 30 Aralık’a kadar uzatıldı.

Konu ile ilgili olarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; "Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Siirt İŞKUR İl Müdürlüğü'nün TYP kapsamında daha önce işe aldığı İl ve İlçe belediyelerinde bünyesinde istihdam edilen elemanların görev süreleri, konuyla ilgili bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonuç verdiğini ve 30 Eylül 2017' de çalışma süreleri tamamlanan işçilerin görev süreleri, 30 Aralık'a kadar uzatıldığını söyledi.

Aktay ve Çalapkulu, Müftülük, Özel idare ve Siirt Üniversitesinde çalışan diğer İş-Kur çalışanlarının görev sürelerinin uzatma çalışmalarının devam ettiğini söylediler.

Görev süreleri uzatılan İş-Kur çalışanları görev sürelerinin 3 ay uzatılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Okullar açılmadan okul kıyafetlerinin, kırtasiye gereklerinin alınması ve hazır olması, çocuklarımızın okula kendini hazır hissetmesine katkıda bulunacağını ve bundan dolayı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür ettiler.

3 Ay Uzatılan İş-Kur Çalışanları

Siirt Belediyesi 300

Baykan Belediyesi 45

Veysel Karani Belediyesi 45

Kurtalan Belediyesi 90

Eruh Belediyesi 50

Şirvan Belediyesi 50

Pervari Belediyesi 60

Tillo Belediyesi 40

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.