Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Akarca'yı Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanımız Fuat Özgür Çalapkulu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız değerli hemşerimiz  Mehmet Akarca'yı makamında ziyaret ettiler.

Ankara'daki makamında AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanımız Fuat Özgür Çalapkulu'yu  ağırlayan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız Mehmet Akarca, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız, değerli hemşerimiz Sayın Mehmet Akarca'yla  Siirt'imizin adli sorunlarını ve çözümlerini konuştuklarını belirterek, ziyaretin çok faydalı geçiğini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız hemşerimiz Mehmet Akarca'ya ilgileri ve samimiyeti için teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 7 yıl önce

sayın başkanım siirt te iş bulmak için illaki gündem gazetesi mi satalım va ya istanbuldan kaçmış hırsızlardan biri mi olalım sayın özgür başkan bu nasıl bir başkanlık sistemi şu açıklayın