Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu Pervari'de
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik Pervari ilçemizi ziyaret ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ve beraberindekiler geçen hafta Beğendik yolu üzerinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden, Mehmet Emin Gönül, Zahit Yaman ve Süleyman Yaman’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulundular.

Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, taziyelerin ardından Pervari ilçesine geçerek AK Parti ilçe binasında ilçe halkı ile buluştu.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ve beraberindekiler Pervari İlçe Başkanı Lokman Özcan ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’la bir araya gelerek, ilçenin sorunları hakkında kendilerinden bilgi aldı.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ilçede alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, üst yapı çalışmalarına başlandığını ifade ederek, Pervari’nin her noktasında çalışmaların sürdüğünü ifade ederek “Pervari’nin her yerine hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Özcan “Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından takip ettiğini, yapılan düzenlemeler ile ilçe merkezindeki değişim ve dönüşümün yansımasını tüm mahallelerin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadığını söyledi.

 Başkan Özcan; kendilerine destek olan AK Parti Milletvekilimiz Yasin Aktay’a teşekkür etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik etti.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve esnafların sorunlarını dinleyen Aktay, iftardan sonrada Çınar altında Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.