Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu Kurtalan'da Muhtarların Sorunlarını Dinledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr.Yasin Aktay ve İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Kurtalan ilçesinde muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

Kurtalan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay, bu tür toplantıların belirli aralıklarla düzenleneceğini ve bu toplantılarda çözümü hemen mümkün olan birçok sorunun çözülmesi için gereken girişimlerin yapılacağını söyledi.

Ülkenin karşı karşıya olduğu sorunlar hakkında da bilgi veren Aktay vatandaşa hesap vermekle mükellef olduklarını belirtti.

Aktay, Avrupa FETÖ'yü, DHKPC'yi, PKK'yı maşa olarak kullandığı için sevdiğini vurguladı. FETÖ terör örgütünün Türkiye'nin mücadele ettiği en tehlikeli örgüt olduğunu aktaran Aktay, bu örgütün dünya genelinde ülkemiz aleyhine kötü bir algı oluşturmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından muhtarlar da söz alarak mahalle ve köylerinin sorunlarını anlattı.

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay ve İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Kurtalan ilçe başkanı Faris Akgül , il genel meclis üyeleri Mahsum Ceylan, Cüneyt Uyanık ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunarak bazılarını da not ettiler.

KURTALAN KAYMAKAMI MUSA ÜÇGÜL’Ü ZİYARET ETTİLER

Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ve beraberindeki heyet Öğretmenevi’ndeki toplantının ardından Kaymakamlığa geçerek Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül’ü ziyaret ettiler.

İlçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Üçgül’den bilgi alan heyet muhtarlar tarafından kendilerine iletilen sorunlar hakkında Kaymakam Üçgül’e bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.