Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu Esnaf Ziyaretlerinde
banner229

Siirt Milletvekili Prof. Dr.Yasin Aktay, İl Baştkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partili bir heyet  ile birlikte Güres Caddesinideki esnafı ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Yasin Aktay ve İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Güres caddesindeki esnafı ziyaret ettiler. 
Esnafla sohbet eden Aktay, girdiği iş yerlerinde ve kahvehanelerde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyareti ardından Aktay yaptığı açıklamada; her Siirt'e gelişinde gerek ilimiz merkezi gerekse ilçe,belde ve köylerde sürekli vatandaş ziyaretleriyle halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

Aktay, Esnafın görüş, öneri ve eleştirilerini aldıklarına ve bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir.

Aktay ziyaretlerinde Siirt'e yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgi verdi ve Siirti çıkmaz sokak olmaktan çıkaracak olan yeni yol hakkında bilgilendirmede bulundu.

AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaları anlatan AK Parti İl Baştkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz " dedi.
 AK Parti Siirt İl Teşkilatı olarak sürekli esnafımızın ve halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.