Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu, Eruh İlçemizde İncelemelerde Bulundular
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalpkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül,Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ile birlikte Eruh’ta incelemelerde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler Eruh’a giderken yapımı yıllardır devam eden Siirt-Eruh yol yapım çalışmalarını denetleyerek, yüklenici firmadan bilgi aldı.

Eruh ilçesine geçen AK Parti Siirt milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler AK Parti Eruh ilçe hizmet binası önünde ilçe Başkanı Cevher Çiftçi ve partililer tarafından karşılanarak,parti ilçe binasında partililerle bir araya geldiler.

AK Parti Eruh ilçe Başkanı Cevher Çiftçi, ilçenin yol, eğitim,sağlık ve diğer sorunları hakkında bilgi vererek milletvekilimiz Prof Dr. Yasin Aktay’dan destek istedi .

AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun konuşmasının ardından milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay konuştu.

Prof. Dr. Aktay, ülkemizde artik silahlı döneminin geçtiğini söyledi.

Partilerinin inancında muminlerin kardeş olarak kabul edildiğini ve geçmişte yalnız Kürtlere değil, birçok kesimin zulme uğradığını belirten Aktay, AK Partinin, PKK dan korkmadığını ve bütün bu çalışmaları inandığı için yaptığını söyleyerek, herkesin devleti olan bir devlet olduğunu söyledi

Aktay, Hep birlikte Eruh’u bugüne kadar terör olaylarıyla ve vatandaşlarımızı bezdiren olumsuzluklardan arındırarak, huzurun ve refahın getireceği Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri haline getirelim.

Aktay, yapılacak çalışmalarda Belediyemize ve Kaymakamımıza destek olmanızı istiyoruz. Ve inşallah bu hizmetleri hep beraber görürüz. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Siirt milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay, Belediyenin çalışmaları takdire şayan olduğunu söyleyerek, “Eruh Belediye Başkan Vekili, Kaymakam Murtaza Dayanç’ı ve emeği geçenleri tebrik ederek, Belediyenin yaptığı çalışmalar ve hazırladığı projelerle imardan yola, temizlikten konuta, içme suyundan sosyal alanlara kadar ilçede kapsamlı şekilde hizmetlerine kavuşacak olan vatandaşlarımızın Eruh'un modern bir ilçeye dönüşeceğini söyledi.

Eruh ilçesine geçen AK Parti Siirt milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çaalpkulu ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinde bulunarak esanfların sorunlarını dinlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.