Bu haber kez okundu.

Aktay, Taşkın, Erman ve Çalapkulu’dan Hasta Ziyaretleri
banner229

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve 26.Dönem Eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Özel Siirt Hayat Hastanesinde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve 26.Dönem Eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve partililerle Özel Siirt Hayat Hastanesine giden Aktay, burada yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yasin Aktay hasta ziyaretinde yaptığı açıklamada, sağlık sektöründe son on yılda gerçekleştirilen devrim niteliğindeki reformlarla hastaların artık daha rahat bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalandıklarını hatırlattı.

Geçmiş yıllardaki sıra ve kuyruk görüntülerinin tarihe karıştığını belirten Aktay, uçak, helikopter ve paletli ambulanslar sayesinde en ücra yerlerdeki vatandaşların tedavilerinin sağlandığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, gerçekleşen ziyarette bir açıklama yaparak; " Hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Allah burada yatan hastalara en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek,Yasin Aktay’a, Ceyhun Dilşad Taşkın’a, Murat Erman’a ve Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve 26.Dönem Eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu hasta ziyaretlerinden sonra, Özel Siirt Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mekin Aydın’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.