Bu haber kez okundu.

Aktay, Organize Sanayi Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın baş danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bahattin Çelik ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat'tan  organize sanayi bölgesi ile yolu konusunda bilgi alan Prof.Dr.Aktay daha önce boya fabrikası olarak inşa edilen binada  da incelemelerde bulundu.

Prof.Dr.Aktay yaptığı açıklamada, Siirt’te  istihdam sorunun yaşandığını ve bunu da aşabilmek için özel sektörü buraya çekmeye çalıştıklarını söyledi.İlk etapta kurulacak olan ayakkabı  fabrikası ve tekstil atölyelerinde 750 civarında kişiye istihdam sağlanacağını belirten Prof.Dr.Aktay  bölgenin yatırımcıların ilgisini çekmeye başladığını belirtti.

Prof.Dr.Aktay daha sonra bez çanta imalatı yapan Lamino firmasında incelemelerde bulundu. Yurt dışınada ihracat yapan firmanın alışmaları hakkında bilgi alan Prof.Dr.Aktay yetkililerini kutladı.

AK Parti Siirt Milletvekili ve cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın baş danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay'ın organize sanayi bölgesinde yaptığı incelemeye; AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın da eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.