Bu haber kez okundu.

Aktay, “Böylesi Büyük Zafer Bizlere Büyük Sorumluluk Yükledi“
banner229
AK Parti’nin yüzde 50’yi gösterdiği bulduğu gecenin geç saatlerinde sonuçları takip eden Siirt Milletvekili Yasin Aktay, sonuçlara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Güzide ilimiz Siirt’te AK Parti’nin kahraman kadınları ve gençleri. Sizleri özellikle bizzat sahada gördüm. Teşekkür ediyorum, takdir ediyorum. Tabi aynı teşekkürü ve takdiri partimizin diğer kademelerindeki sevgili dava arkadaşlarımız da hak ediyorlar.
AK Parti İl Binasında konuşan Aktay, seçimde aldıkları sonuca işaret ederek, böylesi zafer zamanlarında insanın en çok sorumluluk hissetmesi gereken zamanlar olduğunu söyledi. "Biz yensek de şımarmayız. Bu zaferin Allah tarafından bizlere verilmiş olduğunu ve bunu bir sorumluluk olarak verilmiş olduğuna inanırız" ifadesini kullanan Aktay, şöyle konuştu:
"7 Haziran'da cenabı Allah bize bir ders verdi. Aynı zamanda halkımız da bir ders verdi.
Biz kendi misyonumuzdan eğer uzaklaşırsak, eğer fabrika ayarlarımızdan vaz geçersek ve fabrika ayarlarımızdan saparsak, başımıza neler gelebileceğini görüyorsunuz. Bizim başımıza gelenler sadece bizim başımıza gelmiyor, emin olun bütün İslam dünyasının başına gelmiş oluyor.
Şu anda bütün İslam aleminden benim telefonumdan özel olarak tebrik mesajları yağıyor. Bu sonuçları şu anda İslam dünyasının her tarafından büyük bir sabırla ve sevinçle izlemekte olanlar var."
Siirt’te oylarımızı yüzde 10 gibi bir rakamla arttırdık. Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Ne yapıp edip aradaki yüzde 20’lik farkı kapatıp bize oy vermeyenlere ulaşmamız lazım. Biz iktidarımız döneminde onlara da hizmet ettik. Vatandaşlar arasında ayırım yapmamakla övünüyoruz.
77 milyon insanı kardeş bildik ve Türkiye’yi bugünkü noktalara taşıdık. 1 Kasım’da bir rekor daha kırdık farkındasınız değimli? Oylarımız yüzde 50’yi buldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.