Bu haber kez okundu.

AK Partinin En Genç Aday Adayı Kadir Çoban'dan Büromuza Ziyaret
banner229

AK Parti’den milletvekili aday adaylığına başvuran 20 yaşındaki Üniversite öğrencisi Kadir Çoban, Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

Kadir Çoban, 20 yaşındayım, Üniversite öğrencisiyim. Çocukluğumdan beri içimde milletvekili adaylığı vardı. Arkadaşlarım, ailem ve çevrem adım attıktan sonra destek verdi, arkadaşlarım olumlu karşıladı dedi.

Siirt'in en genç Milletvekili aday adayı olan Kadir Çoban,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ilinde gençlere yaptığı konuşma kendisini çok etkilediğini ve o konuşmanın ardından ailesiyle görüşünü de alarak AK Partiden Milletevekili Aday adayı olduğunu söyledi.

16 Temmuz 2002 yılında Siirt’te doğduğunu belirten Kadir Çoban, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere verdiği önem doğrultusunda “Yarın Değil Hemen Şimdi” diyerek 28.dönem Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını söyledi.

Genç yaşında, Türkiye Yüzyılı’nda böylesine bir adımı atmama fırsat verdiği için Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Kadir Çoban, Milletvekili olması durumunda gençlerin sesi olacağını ve gençlere istihdam sağlamak için gençlerle braber her platformda yürüyeceğini söyledi.

Çoban,  Biz gençler, ülkemizin geleceği için son derece önemli bir role sahibiz. Bizler özveriyle çalışarak, yeteneklerimizi kullanarak ülkemize katkı sağlamanız bizim en büyük arzumuzdur. ” dedi.

Biz gençler, ülkemizin geleceği için son derece önemli bir role sahibiz. Bizler özveriyle çalışarak, yeteneklerimizi kullanarak ülkemize katkı sağlamanız bizim en büyük arzumuzdur. Bizlerin bu inanışıyla, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir zafere hep birlikte imza atacaklarına canı gönülden inandığını belirten Çoban, çıktığı bu yolda kendisine destek olan başta ailesine ve tüm Siirt halkına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Muzaffer Ekinci 1 yıl önce

Çılkını çıkardınız.