Bu haber kez okundu.

AK Partili Adaylara Coşkulu Karşılama
banner229

14 Mayıs'ta yapılacak 28.Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Siirt’e gelen AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Mervan Gül,Feyzi Sevgili ve Lokman Özcan partililer tarafından karşılandı.
Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere gün sayıyor. 13.Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti Siirt Milletvekili adaylarının kendilerini tanımak istediği toplantı Meşale Dumanı’ engeline takıldı.

Siirt 14 Eylül Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç, “Türkiye yüzyılının yürüyüşünü şimdi başlatmak için buradayız. Bu ülkenin yarınını hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmamız gerekiyor.

Bugün bu salonda bulunan milletvekili adayı arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı’nı tekrar başarıya ulaştırmak için ant içmiş arkadaşlarımızdır. 14 Mayıs gününü zaferle taçlandıracağımızdan eminim. Durmak yok yolda devam” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Ekrem Olğaç’ın konuşmasının ardından adaylar, bir bir kürsüye çıkıp konuşma yapmaları planlanmıştı.

İl olarak AK Parti’nin 3.sıra adayı Lokman Özcan sahneye çıktı. Özcan’ın konuşması yaptığı sırada, salonda bulunan bir grup tarafından yakılan meşale dumanı kısa sürede salonun her yerini kapladı.
Vatandaşların oruçlu olması sebebiyle çoğu vatandaş, atılan meşalenin dumanından etkilenince, salon boşaltıldı. Hal böyle olunca, Fevzi Sevgili ve Mervan Gül konuşmalarını dışarıda yapmak zorunda kaldılar.

Aday tanıtım toplantısı adayların ve katılımcıların daha sonra hep beraber seçim bürosuna geçmesiyle son buldu.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem kendemir 1 yıl önce

birinci aday belediye başkanı iken aylarca mahallemizi susuz bıraktı bizde sonraki seçimde sandığa gitmedik ikinci aday vatandaşın söylediklerine göre geçmişte aday gösterilmediği için istifa edip bağımsız aday oldu ve akparti aleyhinde çalışmış anlatılan trenden inmiş şimdide trene binmiş bu defada gidip oy kullanacağız RECEP TAYYİP ERDOĞANA Allah sağlık versin oyumuz sadece ona