Bu haber kez okundu.

AK Parti’den MHP Siirt İl Başkanı Tükenmez’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi'nde seçime tek liste halinde giren yeniden il başkanlığına seçilen Cengizhan Tükenmez'e hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve il yönetimi, MHP Siirt il başkanlığının 14. Olağan Kongresinde yeniden il başkanlığa seçilen Cengizhan Tükenmez ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti teşkilatı olarak Cengizhan Tükenmez'e görevinde başarılar dileyen Olgaç, "Cumhur İttifakımızın ortağımız olan MHP Siirt İl Başkanı seçilen Cengizhan Tükenmez'e ve yönetim kurulunu tebrik ederim. Yolumuz açık olsun" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez"Kongremizin ardından hayırlı olsun ziyaretine gelen Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti Siirt İl Başkanı Sayın Ekrem Olgaç ve yönetim kurulu üyelerini misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.