Bu haber kez okundu.

AK Parti’den İlk Aday Adaylık Başvurusu Fuat Özgür Çalapkulu’dan
banner229

Önceki dönem AK Parti Siirt İl Başkanı, Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt’ten AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulundu. 
Çalapkulu, beraberindeki akrabaları ve dostları ile birlikte parti binasına gelerek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde milletvekili aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.
Çalapkulu, aday adaylığı dosyasını AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç’a teslim etti.
Çalapkulu , konuyla ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti’mizin 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktığı; çile, umut, icraat ve mücadelelerle dolu yolcuğunda, ilk günden beri hem aklım hem de gönlümle hep bu çatının altında oldum, içinde olduk. Alınan seçim kararı sonrasında yaptığımız değerlendirmeler neticesinde 28. Dönem milletvekilliği seçiminde AK Parti’den Siirt milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Milletvekilliği şeklinde bu onurlu millete hizmet etmemize partimizin karar verilmesi halinde bu görevi layıkıyla, dürüst bir şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.
AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ise, AK Parti çatısı altında aday adaylık başvurusunda bulunan ve bulunacak olanlara başarı dileklerinde bulundu.
Çalapkulu ile birlikte parti binasına gelen önceki dönem Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Faris Akgül de, milletvekili aday adaylığı için başvurusunda bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.