Bu haber kez okundu.

AK Parti'de Listeler Şekilleniyor !
banner229

 7 Haziranda yapılacak seçimler için aday belirleme çalışmalarını sürdüren  AK Partide listeler şekilleniyor. Başta Bakanlar olmak üzere Genel Başkan yardımcıları ve Danışmanların nereden aday gösterilecekleri kısmen belli oldu.


AK Parti Genel Başkan yardımcısı Yasin Aktay’ın Ankaradan listeye gireceği kulislerde konuşulur iken, 7 Nisan’a sayılı günler kala Siirt ilimizinde 3 Milletvekili adayı  için kulislerde birçok isim dile getirilmektedir.


medyasiirt.com  olarak edinilen bilgiye göre Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında toplanılacak üst komisyonda Siirt AK Parti aday adaylarından Osman Ören, Mehmet Adnan Efe, Mervan Gül, Fevzi Sevgili, Erkan İzgi, Lokman Özcan, Ali İlbaş, Zakir Tuna ve Kabineden sürpriz  bir ismin listeye girebileceği yönündedir.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiAdaySeçim2015
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
idris 9 yıl önce

liste 1 osman 2 mervan 3 gökhan

Avatar
burhan 9 yıl önce

bunlar bos siirte faydasi yok temiz ve durust adayi siirt icin ve bu halk icinkasim ceylana yol vereli beylermumkunse siirt kazansin