Bu haber kez okundu.

AK PARTİDE DEVİR TESLİM YAPILDI
banner229
        Hafta sonu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir’in katılımıyla yapılan il kongresinde İl Başkanlığına seçilen Fuat Özgür Çalapkulu görevi eski il başkanı Fevzi Sevgili’den devr aldı. Öğretmenevinde toplanan partililer hep birlikte il başkanlığına geçerek partililerle bir araya geldiler. Parti binasında eski il Başkanı Fevzi Sevgili tarafından karşılanan İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Milletvekili Osman Ören partililerin tebriklerini kabul ettiler.
       AK Parti eski il başkanı Fevzi Sevgili yaptığı konuşmada, hafta sonu coşkulu bir kongre gerçekleştirdiklerini, teşkilat başkanı ve Başbakanımızın uygun gördüğü ve halkın benimsediği Fuat Özgür Çalapkulu’na partiyi teslim ettiklerini,31 Ocak itibariyle 7 Haziran seçim startını verdiklerini, yeni seçilen yönetimle AK Partinin eski günlerine döneceğini ifade eden Sevgili, il başkanlığına seçilen Fuat Özgür Çalapkulu’na başarılar diledi.
      Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik yaptığı konuşmada, bugün AK Parti için önemli bir gün ve değişim günüdür. Teşkilat ruhuna uygun bir teşkilat olduklarını ifade eden Geyik, Aday Adaylarına kapılarının açık olduğunu, temayül yoklamalarında şeffaf ve dürüst bir şekilde herkese eşit mesafede olacaklarını belirten Geyik, il başkanlığına yeni seçilen Fuat Özgür Çalapkulu’na başarılar dilerken, görevi devreden eski il başkanı Fevzi Sevgili ’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
      AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı konuşmada, kongrelerde çok güzel bir süreç geçirdiklerini, hafta sonu yapılan kongrenin coşkulu geçtiğini Belirten Ören,2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu ve seçim sonuçlarının 12 yıldır yaptığımız tüm hizmetlerin bir göstergesi olacağından yaşanacak bir düşüşün yapılan hizmetleri de beraberinde götüreceğini bu yüzden 2015 seçimleri için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Ören, artık Siirt’te projelerin konuşulduğunu ve ilimizde projeler konuşuluyorsa ilimize bir şeyler yaptığımızın göstergesidir.
 Batıdaki Milletvekilleri hiç yıpratılmadığını ama ilimizdeki Milletvekillerinin yıpratılması için her türlü dedikoduların yapıldığını, AK Partinin şahıslar üzerinde kurulmadığını hep kurumsallaşma üzerine kurulduğunu söyledi. Ak Parti Milletvekili Osman Ören, Kalkınma bakanlığında daha önce hiçbir envanterin olmadığını, yaptığımız çalışmalarla artık Siirt’in bir envanterinin olduğunu söyleyen Ören, yapılan müdür değişiklikleri ile ilgili şu ana kadar 3 müdürün değiştiğini çalışan ve başarılı olan müdürlerimize hep sahip çıktıklarını ve il müdürlerimizin yaptığı bütün projeleri desteklediklerini ifade eden Ören,Milletvekilliği yapmakla kendimize çocuklarımıza bir sermaye yapmak için gelmediklerini,hep Allah rızasını almak için çalıştıklarını ve şimdiye kadar 500 kardeşimize referans olarak işe yerleştirdiklerini belirterek, dedikodu mekanizmasından bir an önce vazgeçmek gerektiğini ve bu memlekete hep birlikte, el birliğiyle sahip çıkalım.
       Aday adaylık sürecinin başladığını belirten Ören, Allah nasip etmişse olacağını, nasip etmemişse olmayacağını ifade ederek, görevi devreden eski il başkanı Fevzi Sevgili’ye teşekkür ederken yeni seçilen Fuat Özgür Çalapkulu’na başarılar diledi.
Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz yaptığı konuşmada, her iki başkana teşekkür ederken, Siirt için huzur isteyerek, canla başla çalışacaklarının sözünü verdi.
Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emrah Oktay, yeni yönetimin ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.
      AK Parti il başkanı Özgür Çalapkulu yaptığı konuşmada,24 Ocak’ta Sayın başbakanımız bu görevi bana tevdi ettiğinde yapacaklarımı kafamda oluşturmaya başladığını ve 1 hafta içerisinde yeni yönetim listesini oluşturmaya çalıştığını ve bu süreçte kalbini kırdığımız kimse varsa hakkını helal etmesini istedi. Yeni kadromuzla Siirt’e hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi. Çalapkulu, Bizlerde bu başarılı ortamda çıtayı daha da yukarılara çıkarmak ve 2023, 2051 ve 2073 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.
       Teşkilattan talebimiz öncelikle kendimize güvenecez ve ilimizde birinci parti olmak için gece gündüz çalışarak, Siirt’i yatırım ve siyasi alanda hakkettiği yere getireceğiz. İl Başkanlığına seçildiğimde yapılan bir dedikodun bahseden Çalapkulu,arap olduğum için ırkçılık yapacağım söylendi. Bizde ırkçılık yok biz insanlara Müslüman kimliğiyle bakıyoruz ve insan olduklarından seviyoruz ve bu dedikoduculara ve ırkçılık yapanlara şunu söylemek istiyorum,”SİZE BURDAN EKMEK YOK, BAŞKA KAPIYA” diyorum. Çalapkulu,HZ.Mevlana’nın sözü olan “Pergel gibiyiz; bir ayağımız sımsıkı hakikate bağlı, Diğer ayağımızla yetmiş iki milleti dolaşıyoruz”,rabbim izin verirse HZ.Mevlananın sözüyle çalışacaklarını ve rehavete kapılmadan çok çalışacaklarını belirten Çalapkulu hizmetlerinden dolayı eski il başkanı Fevzi Sevgili’ye teşekkür etti.
   Yapılan konuşmalardan sonra makama geçen Çalapkulu. tebrikleri kabul etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.