Bu haber kez okundu.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN KURUCU BAŞKANLARA ZİYARET
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve yönetim kurulu üyeleri daha önce partide görev yapmış olan başkanları ziyaret ettiler.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Partinin Kuruluş yıldönümü olan 14 Ağustos nedeniyle ilimizde daha önce başkanlık yapan üyeleri ziyaret ettiklerini belirten Çalapkulu, AK Parti'nin kuruluşunda yer alan kurucu kadroların kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirterek, bu kadrolardan deneyimlerinden yararlanarak Siirt’i üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi.
 Partinin kuruluşunda yer alan kadroların AK Parti davasına şevk ve heyecanla sahip çıktığını kaydeden Başkan Çalapkulu, " Bizler AK Parti'nin kuruluşunda yer alan kadrolar olarak sizlerin tecrübelerinden, birikiminden istifade etmek istiyoruz. Her işin başlangıcı önemlidir. Bu başlangıcı önemsemek ve değerlendirmek lazım. Partimizin kuruluşunda yer alan bu kadroyu her zaman ayrı görmüşümdür. Siirt’e daha iyi hizmet etmek için bu kadroların deneyiminden yararlanıp, şehrimizi en üst noktalara ulaştırmak istiyoruz.
 Başkan Çalapkulu, Biz 13 yıl önce partimiz kurulduğunda milletin duasıyla yola çıktık. AK Parti, bu ülkenin ve milletin çimentosudur. Bizler sadece siyaset yapmıyoruz. AK Parti Siirt için önemli, AK Parti Türkiye için önemli ve AK Parti ümmet için önemlidir. Kardeşliğimiz için çözüm sürecini başlatan AK Parti’dir. Bu ülkenin her yerine otoyol, üst geçit, tünel, hastane, üniversite ve iş imkanlarını biz götürdük.
 Milletimiz için önemli işler yaptık ve yapacağımız daha çok iş var. Biz bu ülkeye ve değerlerine sevdalıyız. Muhalefet partilerinin milletin değerleriyle sorunu var. AK Parti ile mücadele edenler aslında milletle mücadele ediyorlar. Bunu çok iyi anlatmalıyız.” dedi.
 AK Parti Siirt Teşkilatı'nın eski İl Başkanı olan Bayram Kızılay da AK Parti'nin hizmetlerini kalıcı hale getirmek için eski kadrolarla yeni kadroların birlik ve dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Kızılay, "AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetlerde bizim de bir hissemiz varsa bu bizim için yeterlidir. Ben bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
 Eski Merkez İlçe Başkanı Adnan Efe ise "Sayın Çalapkulu, yapmış olduğu bu organizasyonla bu davada birlikte yola çıktığı yol arkadaşlarını, dava arkadaşlarını unutmadı. Kendilerini unutmayan AK Parti İl teşkilatına teşekkür etti.
 AK Parti'nin çok sağlam temeller üzerinde kurulduğunu ifade AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da şimdiki kadroların bu sağlam temeller üzerine yeni şeyler katmaya çalıştığını söyleyerek "Gerçekten de AK Parti'nin temelleri sağlam oldu. Bizde bu sağlam temelin üzerine bir şey yapmaya çalışıyoruz. Biz sizlerin de görüşlerine başvurarak yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.
Tabi ki siz kuruluşta çok zorlular çektiniz. Bu zorluklar üzerine bu partiyi bina ettik. Kuruluşumuzdan itibaren hep birlik ve beraberlik içinde, birbirimize danışarak AK Parti davasına hizmet ettik. Bundan sonra hep birlikte yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.