Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Teşkilatı Baykan'a Bağlı Köyleri Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç ve ilçe teşkilat üyeleri Baykan ilçesinde yapımı süren ve tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Baykan ilçe Başkanlığının organize ettiği program kapsamında beraberinde AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül,İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Türköz ve Necmettin Özger  ile birlikte Kasımlı, Yarımca, Ulaştı, İkizler, Demirışık, Sarıdana,Dilektepe köyleri ve bağlı mezraları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek,köylülerden gelen talep ve önerileri de not aldı.

İlçeye bağlı Veysel Karani Beldesine giden heyet, beldede yapılacak spor kompleksi alanı, kilit parke ve dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Murat Akgün’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, heyet daha sonra esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Baykan’a giden heyet geçtiğimiz günlerde yeni göreve başlayan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, AK Parti olarak bizler durmuyoruz bu memleket için, halkımız için gece gündüz demeden bütün teşkilatımız ile alanlardayız. Hemşerilerimizle bir araya gelmeyi çok özlemiştik. Köylülerimizin sıcak ilgisi karşısında ziyadesiyle mutlu olduk.Samimi karşılamaları her zamanki gibi gücümüze güç kattı. Hemşehrilerimize derman olmak için her daim yanlarındayız. Her zaman ilgi gösterip bizi yalnız bırakmadıkları için hemşehrilerime teşekkür ediyoruz.

Ören, "yaklaşık 15 gündür Siirt’te olduğunu ve bu 15 gün içerisinde İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç ile birlikte ilçe, belde ve köylerimizi gezerek vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinlediklerini söyledi. Vatandaşların talep ve sorunları ilgili kurumlarla ve haftaya Ankara’da ilgili bakanlıklarla çözmeye çalışacaklarını belirten Ören, ziyaret ettiğimiz bu köylerimizde bizleri bağırlarına basan, evlerini, sofralarını paylaşan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum".Dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, hafta boyunca şehrin tüm ilçe ve beldelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Son olarak Baykan ilçesinde yapılan yatırımları yerinde incelediklerini belirten Başkan Olğaç, “Halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Şehrimizin en ücra noktalarına hizmet getirmek için seferber oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde bizleri misafirperver tavırla karşılayan halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Baykan Kaymakamı Bağlı ile birlikte ilçede sıcak asfalt ile yapılan güvenlik yolunu yerinde inceleyen heyet, yetkililerden bilgi aldıktan sonra heyet daha sonra Kasımlı, Yarımca, Ulaştı, İkizler, Demirışık, Sarıdana ve Dilektepe köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç gezdikleri köylerde çocuklara oyuncak dağıtarak çocukları sevindirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.