Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in Regaip Kandil Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, üç ayların ve Regaib Kandili’nin, insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Ören, “Bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandilinde, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum” dedi.

Ören, mesajın devamında şunları kaydetti: “İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde Regaip, Mirac, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu idrak etmeliyiz.

Regaib Kandili Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkanıdır.

Bu hayırlı gecenin, hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva vesilesi olmasını temenni ederim.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış, huzur içinde olmasını Allah’tan niyaz ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.