Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Veda Yemeği Verdi
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, basın mensuplarına veda yemeği verdi.
Algida kafede verilen yemekte Siirt'te kendi döneminde desteleriyle yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Ören, gazetecilerin bu süre içerisinde kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.
Siirt'teki yatırımlar hakkında olumlu haberler kadar yapılan eleştirel haberlerinde bazı çalışmaların işleyişinde ciddi katkısı olduğuna da değinen Ören şunları ifade etti: "AK Parti çatısı altında yaklaşık 4 yıl geride bıraktık. daha önce çıktığımız yolda arkadaşlarımız sürdürecek. Bu süreçte arkadaşlarımıza kendi seçimimiz gibi çalışıp destek olacağız. Geride bıraktığım 4 yıl içerisinde ilimizde bir çok yatırıma imzamı atma imkanı bulmanın gururunu yaşıyorum. Bu eserler bir yıl içerisinde tamamlanıp faaliyete girecek o zaman yaptığımız eserlerin varlığı ortaya çıkacak. Siirt için en çok önemsediğimiz ve Siirt'in büyük eksiği olan mesire alanı sıkıntısının giderilmesi için Kezer'de yapılan mesire alanı projesiydi. Şuan çalışmalar devam ediyor proje yapımı bu yıl biterse vatandaşlarımız yaz aylarında Kezer mesire alanını kullana bilecek.
" AK Parti'nin başlattığı yolda yürümeye devam edeceklerini belirten Ören, AK Parti sadece bir siyasi parti değil aynı zaman da bir dava olduğunu kaydetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 9 yıl önce

bıktırdın be osman hoca her defasında hep kezer mesire yerini anlatıyorsun, sen otobüs fabrikasını, amerikalıları japonları anlat ve 4 yılın hesabını ver sen ne yaptın bu memlekete.

Avatar
mehmet demir 9 yıl önce

hocam siirt te fabrikalar açıldı da haberimiz mi olmadı bilen varsa yazsın da bu gurbetlık bitsin.

Avatar
amedi azadi 9 yıl önce

basın mensuplarına yemek veriliyor ve bir sendikacı orda.hemde biz hiç bir partiye yakın değiliz diyen bir sendika.doğru olun dürüst olun