Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Üniversitesi Sporcularını Ankara’da İftarda Ağırladı 
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Ankara’da düzenlenen üniversiteler arası Türkiye Güreş şampiyonasında ilimizi temsil eden ve kadınlarda takım halimde Türkiye 2.si Erkekler grekoromen stil A klasmanında ise takım halinde Türkiye 1.si olan Siirt üniversitesi sporcularıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"İlimizi başarıyla temsil ederek bizleri gururlandıran Hocalarımızın ve tüm sporcu kardeşlerimizin başarıları daim olsun.” İfadelerini kullandı.

İftar programına katılan sporcu, antrenör ve hocalar her daim Siirt’in geleceği gençlere gösterdiği özel ilgi ve çalışmalar nedeniyle AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür ettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.