Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Devlet Hastanesine 10 Bin Maske Gönderdi
banner229

Dünya genelinde hızla yayılan ve Türkiye’de de vakaları artan yeni tip korona virüse karşı önlemler alınmaya devam ediyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Devlet Hastanesine 10 bin cerrahi maske yardımında bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in Siirt Devlet Hastanesine göndermiş olduğu10 bin maskeyi, Danışmanı Recep Eğil ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük ile birlikte Hastane Müdürü Mahmut Kılıç’a teslim ettiler.

Osman Ören,  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının büyük fedakarlık gösterdiğini söyledi.

Bu süreçte sağlık çalışanlarının öneminin daha fazla anlaşıldığını aktaran Ören,Sağlık çalışanlarının bu zorlu süreçte daha fazla yük üstlendiğini ve daha fazla tehlike altında olduğunu vurgulayan Ören, Siirt Milletvekili olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduğunu, ihtiyaç duyulması halinde tüm imkanlarını seferber edeceğini ifade etti.

EVDE KAL ÇAĞRISINDA BULUNDU

Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulunan Ören, salgının bulaşmaması için sosyal mesafenin korunmasının önemli olduğunu vurguladı. Toplum olarak çok önemli ve hassas bir süreçten geçtiklerini belirten Ören, şu şöyle konuştu: "Önce kendi sağlığın, sonra ailenin ve tüm toplumun sağlığı için "evde kal" diyorum.

Evde kaldığınız sürece ailenizle bol bol zaman geçiriniz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında tüm kurumlar gerekli tedbirleri aldı. Kendinizin, ailenizin, dostlarınızın ve akrabalarınızın sağlığı için evinizden çıkmayın. Bu süreçte dostlarınız ve akrabalarınız evde telefonla irtibat kurun.

Siirt  Devlet Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş, yaptığı açıklamada, Siirt Devlet Hastanesi ailesi ve sağlık camiasının her türlü ihtiyacı halinde yanlarında bulunan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'e manevi desteği ve göndermiş olduğu 10 bin cerrahi maske için teşekkür etti.

Başhekim Atiş, Milletvekili Ören'in, koronavirüs salgınına karşı özverili ve fedakarca görevi başında bulunan hastane çalışanlarına minnettar olduklarını söylediğini de aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.