Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'den Köy Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Köy ziyaretleri kapsamında Kurtalan ilçemize bağlı Konakpınar köyünü ziyaret ederek,yapımı devam eden Kayabağlar yolunda incelemelerde bulundu.

Konakpınar köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Ören, köyde Muhtar ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmeye sorunları ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyoruz. Bugünde Kurtalan  ilçemize  bağlı; Konakpınar köyünü ziyaret ettiklerini, Köy sakini hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Köyümüzün sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini, onların bize ilettiği sorunların çözümü için yetkililerle görüşerek ve elimizden gelen gayreti harcayacaklarını ifade etti.

Ören; Vatandaşlarımızın samimi karşılamaları her zamanki gibi gücümüze güç katıyor. Hemşehrilerimize sorunlarına taleplerine çözüm olmak için her daim yanlarındayız. Hemşerilerimiz her zaman ilgi gösterip bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Milletvekili Ören, ziyaret ettiğimiz Konakpınar köyündeki hemşerilerimize bizleri bağrılarına basan, evlerini, sofralarını, gönüllerini bizlerle paylaşan başta muhtarımız olmak üzere hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum”. Dedi.

Taleplerini bizzat anlatma imkanı bulan Konakpınarlı vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür ettiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Konakpınar köyü ziyaretinin ardından yapımı devam eden Kayabağlar yolunu inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.