Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Ören'den Pervari Balı Tanıtımına Katkı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Parti Grup Başkanlığı, milletvekilleri ve personeline hazırlattığı Pervari süzme balını dağıttığını bildirdi.

Kocemanlar gıda sahibi İsmail Koceman tarafından hazırlanan 300 kavanoz Pervari süzme balı AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e milletvekillerine dağıtılmak üzere gönderdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda benzer şekilde Siirt'te üretilen Siirt fıstığı ve Bıttım sabunu Meclis'te dağıtarak tanıtımına katkı sunduğunu ifade ederek, Meclis'te başlattığı, "Siirt Ürünlerinin Tanıtımı" hamlesi kapsamında ilin önemli ürünlerinden Pervari süzme balını dağıttığını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te yetişen tüm ürünleri tanıtmak için elinden geleni yaptığını ifade ederek, Siirt Fıstığı, Pervari balı, Zivzik narı, bıttım, tiftik battaniyesi gibi Siirt'e has ürünlerin ülke ve yurt dışında tanıtımı için çabalarının sürdüğünü kaydetti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, yaptığı açıklamada, Pervari Balına yönelik gerçekleştirdiği bu tanıtım sayesinde mecliste Pervari Balının konuşulduğunu kaydederek, TBMM’de milletvekillerimize Siirt Pervari balımızı İkram ettiklerini, Pervari balımızı ve Siirt fıstığımızı her fırsatta tanıtmaya ve ülkemizin her yerinde gündeme getirmeye devam ediyoruz .

Ören, 300 kavanoz bal gönderen Siirtli kardeşimiz işadamı İsmail Koceman’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Soysal 4 yıl önce

İsmail kocaman arkadaşımızın kesesine bereket Allah hayrını kabul etsin böyle insanlara yardım etmek desteklemek çok çok sevaptır