Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Aktay, Yalova Çiftlikköy’de
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Gurubu Türk Gurubu Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Yalova’ya geldiler.
Ak Parti Siirt Milletvekili Aktay ve İl Başkanı Çalapkulu ilk olarak Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldılar. Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe Başkanı Ogün Şengün ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Siirt Milletvekili Aktay, Çiftlikköy’ün vizyon projeleri arasında yer alan Sahil Projesini inceledi.
Sahil Projesi hakkında bilgi veren Başkan Silpagar, Sahil düzenleme projesinin ilk etabının tamamlandığını belirtti. Başkan Silpagar, AK Parti Milletvekili Aktay ve beraberindeki heyetin yanı sıra; Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Siirt Vakfı Yalova Şube Başkanı Ergün Demirhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kocaeli, Eskişehir ve İstanbul’dan gelen Siirtlileri geçtiğimiz ay hizmete giren Engelsiz Kafe’de düzenlediği kahvaltıda ağırladı.
Haber:OZAN SÖYLER


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.