Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Tanıtıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığınca milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.
Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda AK Parti Siirt milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, salondakiler tarafından coşkuyla karşılandı.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 24 Haziran'da Siirt'ten yüzde 60'ın üzerinde oy almayı hedeflediklerini söyledi.
Saha çalışmalarından olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Çalapkulu, "Eğer biz birlikteliğimizi sürdürebilirsek çok önemli sonuçlar aracağız. Bunu hep birlikte çalışarak, emek sarf ederek başaracağız, kazanacağız." diye konuştu.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay: "Ben hiçbir zaman bir görevi talep etmedim, en kısa milletvekilliği yapmış arkadaşınızım. Yani 2,5 yıl milletvekili görev yaptım, kısa geçen bu süre içinde bir çok hizmetler yaptığıma inanıyoruz."

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Ethem Sancak: "24 Haziran'ın Türkiye açısından çok önemli bir seçimdir. Karanlık güçlerin Türkiye'yi ve onun liderinin yükselmesini istemiyor. Bu açıdan bizler 24 Haziran'a kadar durmadan çalışacağız, herkesten oy alarak bu davaya sahip çıkacağız"
Milletvekili adayı Osman Ören, 24. Dönem Milletvekili olduğu sırada güçleri yettiğince memleketi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Kendilerine tekrar adaylık verildiğini belirten Ören, şunları kaydetti: "Yine bizden önceki tüm milletvekili kardeşlerimiz, ağabeylerimizden bu görevi devralıyoruz. İnşallah onların yolundan aynı projelerle bu memlekete hizmet etmek için hep birlikte çalışacağız. Kürtçede güzel bir atasözü var, 'Ya bir oluruz ya da bir bir yok oluruz' diye. Şimdi bizim yapacağımız şey bu saatten sonra el ele, gönül gönle çalınmadık kapı, girilmedik sokak, gidilmedik köy bırakmayacağız. Hepimiz bu davamız için çalışacağız."
Milletvekili adayı Sabaz da Siirtlilerin hizmetkarlığına talip olmak için aday olmaktan şeref duyduğunu aktardı.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Türkiye genelinde yaptığı büyük icraatlar ve değişimlerin tarih boyunca yad edileceğini belirten Sabaz, "Önderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu süreç içerisinde karşılaştığı büyük entrikalar ve oyunların hepsini Allah'ın yardımıyla bertaraf etmiş ve bugünlere gelmişiz. Bu bakımdan 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için hayati değerde ve önemdedir." dedi.
"İnşallah yeni sistemle birlikte Türkiye bütün prangalarından sıyrılacak ve önü açık bir şekilde bu ülkenin insanlarına hizmet etmeye devam edecektir." diyen Sabaz, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Milletvekili adayı Lokman Özcan da bu davanın başarıya ulaşması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.
Toplantıya, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Ethem Sancak, AK Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın  27. dönem milletvekili aday adayları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

yine siirt yine osman ören yine sancakın yorumları ve reklamları ve rantları sayın sancak ekmek kaç para biliyormu hangi fakir nerede ve ne yiyiyor bırak bu işin peşini fazla reklama gerek yok bence çünkü siirt halkı uyanmış ve herşeyi biliyor

Avatar
can can 6 yıl önce

Devlet memurlarının bir siyasi partinin binasında görünmeleri hiç te ahlaki değil etik değil.