Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt il Teşkilatından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Kampanyasına 256 Bin TL Destek
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına AK Parti Siirt il teşkilatından 256 Bin TL destek.

Siirt AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yardım kampanyasına 256 bin TL ile katılım yaparak, ayrıca il merkezinde 200 bin TL değerinde yardım kolileri dağıtılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu kampanyaya, AK Parti Siirt İl Teşkilatları olarak bizler de en güçlü desteği sunduklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, şunları kaydetti: “Türkiye, koronavirüs salgınına karşı en başından itibaren örnek bir mücadele sergilemekte, sağlık tedbirlerinin yanında aldığı güçlü ekonomik yardım ve destek paketleriyle tam bir sosyal devlet anlayışı ortaya koymaktadır.

Ülkesine ve milletine daima güvenen, her sorunun çözümünü şehitlerimizin aziz kanlarıyla sulanmış bu topraklarda ve milletimizin bağrında arayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ bağış kampanyası aslında bu çalışmaların yanında milli bir dayanışma ruhunu ortaya koymaktadır.

Türkiye’yi dünyada eşsiz ve ayrıcalıklı kılan en önemli özellik de her zaman bu milli dayanışma ruhu olmuştur. Milletine ve ülkesine güvenmekten, geçmişten gelen bu kadim dayanışma ruhunu dünya döndükçe yitirmeyeceğimize inanan AK Parti Siirt İl Teşkilatları olarak bizler de kampanyaya AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak 256 bin TL katılım sağladıklarını, ayrıca il merkezinde yardıma muhtaç dar gelirli vatandaşlarımıza 200 Bin TL değerinde yardım kolileri dağıtacaklarını söyledi.

Olgaç, ülkesini seven, milletiyle dayanışma içinde olan herkesi bu kampanyaya katılmaya, ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ diyerek haykırmaya davet ediyorum.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.