Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı, İstanbul'a Çıkarma Yaptı
banner229

AK Parti Siirt İl Teşkilatı 23 Haziran tarihinde yapılacak İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek vermek çalışmalara katılmak üzere İstanbul’a çıkarma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İstanbul’da yaşayan Siirtlilerden 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istiyor. 

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, beraberinde Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ve İl teşkilatı ile birlikte İstanbul’da seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın iştirak ettiği çalışmalar kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Çalapkulu, vatandaşlardan Binali Yıldırım için oy istedi.

Çalapkulu, Siirtliler olarak Genel başkanımız eniştemiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına sahip çıkmaya, destek olmaya geldiklerini belirterek, “23 Haziran gecesi İstanbul’da AK Parti bayrağının dalgalandığını hepimiz göreceğiz” dedi.

23 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Siirtli hemşehrilerimizin yoğun olarak ikamet ettiği İstanbul Fatih İlçemize bağlı Kadınlar Pazarında, Fatih Gıda esnafı ve hemşehrilerimizle bir araya gelen Başkan Çalapkulu, İstanbul seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Seçimlerde yapılan hile gün gibi ortaya çıkmış ve YSK gereğini yapmıştır. Şimdi bizim üzerimize düşen sandıklara sahip çıkarak İstanbul’u daha güzel günlere taşımaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “İstanbul’da yaşayan Eş, dost, akraba ve hemşeri grupları ile toplantılar yaparak, İstanbul seçimlerinde partimizin adayı Binali Yıldırım için destek talep ettiklerini ve biz Siirtliler olarak 23 Haziran’da da üzerimize düşen vazifeyi yapacağımızdan inancım ve güvenim tamdır. Aramızdaki kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp tek yürek, tek güç olup 23 Haziran’da Cumhur ittifakı ile Sayın Binali Yıldırım beyefendiyi İstanbul Belediye Başkanı olarak seçeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.