Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Kan Bağışında Bulundu
banner229
AK Parti İl başkanlığı ve Gençlik kolları işbirliğinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma gününde kan bağışında bulundular.
18 Mart Çanakkale Şehitleri anma gününde il başkanlığında kan bağışında bulunan teşkilat üyeleri herkesi kan bağışına davet ettiler.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci yaptığı açıklamada 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde Gençlik kolları olarak Çanakkale Zaferi 101. yılında kan bağışında bulunduklarını ve 101'nci yılda 101 ünite kan bağışında bulunacaklarını söyledi.
Kan bağışına katkıda bulunan tüm kan bağışçılarına teşekkür eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci,”Kan bağışında vatandaşlarımızı sosyal sorumluluklarının yerine getirerek Kızılay’a kan bağışı desteği sağlamak ve halkımıza kan verme alışkanlığını kazandırmayı amaçladıklarını” söyledi.
AK Parti Siirt teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının üstün gayretleriyle kan bağışı sayısının 101'in altına düşmeyeceğini ve kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
AK Parti Gençlik Kolları olarak, sosyal sorumluluğun bir gereği olarak hayat kurtarmak kanımızda var dedik. Millet olarak birlik ve beraberliğe çok daha ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Çanakkale’de ve her yerde bu vatan için seve seve canını veren kahraman şehitlerimiz anısına düzenlediklerini belirten Özekinci,bundan böyle gençlik kolları olarak düzenli kan bağışında bulunacaklarını ve bu sebeple sağlığı elveren herkesi kan bağışında bulunmaya davet ederek, Kan bağışı kampanyamıza destek veren ve katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederek, AK Parti Teşkilatları ve Gençlik kolları olarak Kızılay'ın icra ettiği bu kutsal görevde her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.
Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve üyelerinin destek verdiği kan bağışı kampanyasına partililer büyük destek verdi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiKan Bağışı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.