Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Yeni il Yönetiminin Görev Dağılımı Belli Oldu
banner229
Siirt’te 31 Ocak'ta yapılan İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi sonucu oluşan yeni il yönetiminin görev dağılımı kamuoyu ile paylaşıldı.

     AK Parti İl Kongresi’nde Yönetim kuruluna seçilen üyeler, yeni İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

      İl yönetimindeki yeni görev dağılımını açıklayan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 2023 hedefleri doğrultusunda iyi bir ekiple yola çıktıklarını söyledi.

     Çalapkulu, öncelikle 2015 seçimlerinde AK Parti’nin Siirt’teki oylarını en üst seviyeye çıkarmak için çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederken, Yönetim Kurulunun ufku açık her kesime hizmet amaçlı ulaşılabilir olması konusunda gayretli olacaktır. 

    Başkan Çalapkulu , “Kongrelerimiz partimizin kuruluş ilkeleriyle birlikte tazelenme ve yenilenme hedeflerini daha fazla arttıran, kardeşliğini, birliğini ve beraberliğini geliştiren gerçekleştirdiğimiz çok güzel ve anlamlı dönemlerdir. Rabbime, bize bugünleri yaşattığı için, işte bu heyecanı, bu coşkuyu yaşattığı için hamd ediyorum. Bize sabrın, bize direnmenin, bize sebatın değerini öğrettiği için Rabbim’e hamdediyorum. Kalbimize, ülkeye hizmet, millete hizmet, halka ve Hakk’a hizmet aşkını, sevdasını, tutkusunu veren Allah’a hamdediyorum. Hepsinden öte; bize, böyle bir muhabbet bahşettiği için, bize böyle yol arkadaşları nasip ettiği için, bize sizlerle yol yürümeyi mukadder kıldığı için rabbime sonsuz hamdediyorum. Hep birlikte bir yumruk olarak, milletimizin de desteğini alarak 2015 genel seçimlerinden inşallah zaferle çıkacak, hedeflerimize koşarak devam edeceğiz. 
  Ortak akıl, ortak fikir ve düşüncelerle tek liste ile girdiğimiz seçimden çıktık. Yeni yönetimimiz genç ve başarılı bir ekiptir. Oluşturduğumuz yönetim ile şimdiden mahalli yönetimlerimizin güçlenmesi için çalışmalara başladık. Her iş kolu ve kesimden dostlarımızla çıktığımız yolda halkımızın isteklerini dinleyerek çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bizlere bu onurlu ve hayatımızın sonuna kadar onurla taşıyacağımız görevi tevdi eden Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin,
 milletimin, memleketimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum” dedi.

 Çalapkulu, Bizlerde bu başarılı ortamda çıtayı daha da yukarılara çıkarmak ve 2023, 2051 ve 2073 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 
   Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizle ile birlikte bizlere verilen bu sorumluluğu en başarılı bir şekilde yerine getirme kararlılığı içinde olacaklarını söyledi.

Yeni Yönetim ve Yürütme kurullarımızın öncelikle ilimize, necip milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyoruz." Dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞÖYLE OLUŞTU
 Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı:            Av. Ekrem Olgaç

 Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı:        Burhan Yeyrek

 Seçim İşleri Başkanı:                              Av.  Bahri Caner Özturan

 Tanıtım ve Medya Başkanı:                   Mutlu Özer

 Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan:        Çetin Ensaroğlu

 Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan:      Özlem Furat

 Yerel Yönetim Başkanı:                          Abdullah İlbaş

 Ekonomi İşler Başkanı:                          Tacettin Lale 

 Halkla ilişkiler Başkanı:                          Meltem Serap Baran 

 Mali ve idari işler Başkanı:                     Necati Sürme

 ARGE Başkanı:                                         M. Fatih Sağlam 

 İl Sekreteri:                                                 Mutlu Bulgaz 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 9 yıl önce

yeni yöneytim hayırlara vesile olur inşallah fevzi sevgili ve soyundan ilalebet kurtuluruz inşallah

Avatar
ORHAN BALTACI 9 yıl önce

Diyarbakır Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü ve kısa adı DİSİDER olan Diyarbakır Siirtliler Derneğinin Başkan Yardımcısı olan Metin YILMAZ şahsiyeti , çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile AK PARTİNİN ağırlığını ve varlığını çok iyi taşıyabileceğini düşünüyorum.Sosyal,siyasal ve ekonomik sorunlara hakkıyla çözüm getirebileceğini gerçekleştirmiş olduğu bir çok projesinde görmüş bulunmaktayım. Ayrıca Siirt'e olan sevdasından ve Siirt Halkına geceli gündüzlü hizmet etmek için olağanüstü gayret sarfedeceğinden zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. Siirt Halkı ve AK PARTİ için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü Siirt artık kabuğundan çıkmalıdır, hak ettiği yerlere gelmelidir. Bunun için METİN YILMAZ'ın Milletvekilliği makamını fazlasıyla hakettiğine inanıyorum.Başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.

Avatar
halk 9 yıl önce

orhan beyde üye olmuş tam oldu si̇i̇rt kalkinacak i̇nşallah başarilar

Avatar
Derin Analiz 9 yıl önce

yeni yönetimi kutluyorum. ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum... kurtalan halkından kurtalan halk dostu tacettin lale'ye selam ve saygılarımızı sunuyoruz... allaha emanet olun...

Avatar
Muhammed 5 yıl önce

Taceddin lale.