Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Vefa İftarı Düzenlendi
banner229

AK Parti teşkilatları 30 Nisan Cumartesi günü 81 ilde iftar programı düzenledi. AK Parti Siirt il başkanlığı tarafından ramazan ayı dolayısıyla partililere Vefa İftarı verildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, partililerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Ören, partinin ilk kurulduğu zorlu günlerde görev alanlarla programda buluştuklarını belirterek, o zorlu süreçlerden bugünlere geldiklerini kaydetti. Her seçimin bir öncekinden önemli olduğunun farkında olduklarını, daha çok kenetlenerek yollarına devam edeceklerini aktaran Ören, "Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden nasıl yetiştiğine hepimiz gıptayla izliyoruz. Onun gece gündüz çalışan kendini milletine adayan bir lider, bizlerin de arkasında yorulmadan çalışması gerekiyor." diye konuştu.

AK Parti Sirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç da büyük bir aile olduklarını, isimlerinin önündeki sıfatların bir ehemmiyetinin bulunmadığını belirtti.

Parti teşkilatıyla iftar sofrasında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Olgaç, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. 2023 seçimlerinde de hep birlikte galip olarak ayrılacağız." dedi.

Okunan duanın ardından katılımcılar orucunu açtı. Daha sonra katılımcılar AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi.

Programa, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem il başkanları, Geçmiş dönem Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ile partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.