Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Olgaç, Kongre'de Divan Üyeliğine Seçildi
banner229

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde, AK Parti Tüzüğü'nün ilgili maddeleri uyarınca, kongreyi yönetmek ve divan başkanlığını yürütmek üzere divan başkanı ve üyelikleri için seçim yapıldı. AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç Divan üyeliğine seçildi.

Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Başkan Yardımcılığını Genel Sekreter Fatih Şahin, üyeliklerini AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Edirne İl Başkanı Belgin İba seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Siirtlilere Seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona gelişinde divanı ve delegeleri selamladığı ifade edilen açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına başlamadan önce partilileri selamladığı sırada Siirt  teşkilatına Marifet namemsin Siirt hoşgeldin diye seslenmesi dikkat çekti." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.