Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Maske Dağıttı
banner229

AK Parti Siirt Gençlik Kolları tarafından vatandaşlara maske dağıtıldı.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Güres Caddesinde maske dağıttı.

Başkan Bedük, AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı olarak vatandaşlara maske desteği sunduklarını belirtti. Bedük, vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları çağrısında bulunarak, devletin salgın hastalığın önlenmesi için her türlü önlemi aldığını, vatandaşların da kurallara uyması gerektiğini söyledi.

Şehir merkezinde, maske dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ise Devletin aldığı diğer önlemleri de desteklediklerini,bu çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini belirterek Ak Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatına Teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.