Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Hizmet ve Eser Belediyeciliğiyle Şehrimizi Geleceğe Taşıyacağız!
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz.

Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla, Şehrimizin her köşesine dokunarak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda, Şehrimizin çeşitli alanlarında yapılacak projelerimizle ilgili bilgilendirme yapıyoruz:

Hurdacılar, Kargocular, Galericiler ve Yeni Sebze Hali Projeleri: Şehrimizde görüntü kirliliğini önlemek, kargo araçlarının trafiği etkilemesini azaltmak, galeri esnafına modern alışveriş imkanları sunmak ve mevcut sebze hali yerine modern bir tesis inşa etmek amacıyla çeşitli projeler hayata geçirilecektir.

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olgaç,Yeni Modern Sanayi Sitesi Projesi: Mevcut sanayi alanının alt ve üst yapısı iyileştirilecek ve aynı zamanda şehrimize ikinci bir modern sanayi sitesi inşa edeceğiz.

Bu projelerle, Şehrimizi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Detaylı bilgi için www.ekremolgac.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.