Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören’den Yeni Yıl Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yeni yıl mesajı yayımladı. Milletvekili Ören, '2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve Siirt’imiz için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yıl olmasını diliyorum.'Dedi.

Ören mesajında "Tüm dünya ve ülkemiz için zorlu bir yıl olan 2021’yi geride bırakarak yeni umutlarla 2022 yılına merhaba diyoruz. Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli olarak karşıladığımız 2022 yılı, inanıyorum ki hayırlara vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Ören,paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2021 yılından önemli dersler çıkararak 2022 yılına giriyoruz. İnşallah yeni yılda çok daha verimli, yoğun çalışmalarda bulunacak, yeni projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına durmadan çalışacağız. Şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için kalkındırmaya devam edeceğiz.

Ören, yeni yılımızda da Siirt'imiz için hizmet etmek birinci görevimiz olacak ve hizmet maratonumuz hız kesmeden devam edecektir. Bu anlamda en büyük gayemiz sevgi ve hoşgörü ile herkesin gıpta ettiği ilimizi her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir yer haline gelmesini sağlamaktır. Siirt'imizin vizyonunun gelişmesi, modern ve daha konforlu bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının; barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle,  yeni yılın Siirt’imize ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.