Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören’den Kurum ve Basın Ziyaretleri
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, yeni atanan kurum müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Osman Ören,Siirt Kültür ve Turizim İl Müdürü İrfan Tekin ve Siirt PTT Baş Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Aygöl hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürüne Ziyaret

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan İrfan Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Ören yeni görevinde başarı dileklerini iletti. 

İrfan Tekin, Milletvekili Ören’e nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Siirt PTT  Başmüdürü Müdürüne Ziyaret

AK Parti Milletvekili Osman Ören, “PTT Baş Müdürü Abdurrahman Aygöl’ü ziyarette Şehrimizi ilgilendiren çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk . Müdürümüze yeni atanmış olduğu görevinde başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı. 

PTT Baş Müdürü Abdurrahman Aygöl ise Milletvekili Ören’e teşekkür ederek; Siirt için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Ören, daha sonra kurum personelini de ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

ULUSAL VE YEREL BASINI ZİYARET ETTİ

Osman Ören İlimizde yerel ve ulusal medyada görevli basın mensuplarını çalışma ofislerinde ziyaret ederek, yerel ve gündem üzerine muhabbet etti. Ören,Misafirperverlikleri için teşekkür etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.