Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Milletvekilli Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına atanan Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Bakan Karaismailoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, ülkemize hizmet yolunda üslendikleri vazifelerinde muvaffakiyetler diledi. Siirt’imize yakın ilgi ve alakalarından ötürü de gönülden şükranlarını sundu.

AK Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Siirt’te bakanlığın devam eden yatırımları, yeni yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüştü.

Ziyaret ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti  Milletvekilli Osman Ören, Bakan Karaismailoğlu ile ilimizde yapımı devam eden il ve ilçe yollarının yanı sıra yeni projeler hakkında istişarede bulunduklarını bildirdi.

Ziyaretinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören’e teşekkür eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Siirt’in yeni dönem projelerine destek vereceğini belirterek Siirtlilere selamlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.