Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Milli Güreşçimiz Evin Demirhan Yavuz’u Ağırladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, elde ettiği başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuz Evin Demirhan Yavuz’u evinde ağırladı. 

Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Avrupa ve Dünya şampiyonluklarında sayısız madalya sahibi olan sporcumuz  Evin Demirhan Yavuz’a bundan sonraki müsabakalarda ve 2024’te yapılacak olan Paris Olimpiyatlarında başarılar diledi.

İlimize yaşatmış olduğu büyük başarılarından dolayıda tebrik eden Milletvekili Ören, ülkeye yaşattığı gurur için Evin Demirhan Yavuz’a teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Milli Güreşçi  Evin Demirhan Yavuz,Ankara'daki evinde yapmış olduğu ziyarette Milletvekili Ören’e  katıldığı yarışmalar hakkında bilgi verdi.
Milli sporcu Yavuz olimpiyatlara katılmak için büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek, ülkemize yeni madalyalar kazandırmayı, ülkemizi ve Siirt’imizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.