Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Kurtalan’da Esnaf ve Ev Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kurtalan ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören İftar sonrası Kurtalan’da ilçe başkanı Haşim Karaatay ile birlikte çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirerek akabinde Kurtalan çarşı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören: “il merkezimizde, ilçelere yapmış olduğum ziyaretlerde program dahilinde ev ziyaretleri yapıyorum. Haftalık genel kurul çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Cuma günü Siirt Merkez’imizde ziyaretlere başladık. Bugün de Kurtalan ilçe teşkilatımla ilçemizde esnaf ziyareti yaptıktan sonra hemşehrilerimin evlerine ziyaretler gerçekleştirdik.

Kıymetli hemşehrilerimle hem sohbet ettik hem de bizden bir talepleri var mı diye sorduk.  Kurtalan’ımız için Ankara’da Bakanlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerle ilgili bilgiler verdik, fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın hayır duasını aldık. Bizleri son derece samimiyetle karşılayan ev sahiplerimizin nazik misafirperverliğinden büyük mutluluk duydum. Önümüzdeki süreçte de fırsat buldukça diğer ilçelerimizde de hemşehrilerimizi ziyaret etmeye, gönüller almaya devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan ziyaretlerde Milletvekili Ören’e, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, İl Genel Meclis Üyesi Faysal Ceylan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.