Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Mervan Gül’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili seçimlerinde AK Partiden Milletvekili seçilen Mervan Gül’e Siirt’ten vatandaşlar hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Siirtli vatandaşlar 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde AK Partiden Siirt Milletvekili seçilen Mervan Gül’ü meclisteki odasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ise, vatandaşların ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür ederek sorun ve taleplerinide dinledi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin kara 12 ay önce

Bundan sonra bol bol ziyaretçisi ve akrabası olur malum memlekette makam mevki ve zenginlere saygıda kusur edilmez taki düşene kadar burasi siirt dönen dönene