Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Mervan Gül, Oyunu Kullandı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oyunu kullandı.
Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulunda oyunu kullanan Mervan Gül sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlköğretim Okulu 1020 nolu sandıkta oyunu kullanan Mervan Gül, “Bu seçimlerin hem Siirt’imiz için hem ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bugün tüm Siirt’in köylerine merkezine hizmet edecek İl genel meclisi, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtarları seçmiş olacağız. Ben her birisine haklarında hayırlı olmasını istiyorum.

Milletvekili Gül; “ Kullanılacak her oy, Türkiye’nin Yeni Yüzyılına olan inancımızın bir göstergesidir. Seçimlerin Siirt’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi demokratik haklarını kullanmaya sandık başına davet ediyorum. Birlikte daha güçlü yarınlar için haydi sandıklara” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.