Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Ören’den Hastalara Moral Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu dünkü ziyaretlerine Siirt Devlet Hastanesi ile devam etti.

AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören ve Başkan Çalapkulu, Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları, hasta yakınlarını ve çalışanları ziyaret ederek, moral verdi. AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören, 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına aralıksız devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük ve kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Siirt Devlet Hastanesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören, burada ilk olarak Hastane Başhekimi Uz.Dr.Şeyda Kayhan’ı ziyaret etti.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Şeyda Kayhan’dan Hastanede yürütülen çalışmalara ilişkin olarak bilgi aldı.

Siirt Devlet Hastanesinde ki servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, tedavi altındaki hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

AK Parti iktidarlarından önce hastanelerde sıra alabilmek için sabah ezanından önce kuyruğa girildiğini hatırlatan AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören, “Hastalarımız kuyruğa 3 kişi giriyordu. Yaşlılarımız ayakta duramıyordu. İlaç almaya gittiğimiz zaman saatlerce bekledikten sonra 4 kutudan 2’sini ancak alabiliyorduk. Ameliyat olacak hastalarımıza aylar hatta seneler sonraya gün veriliyordu. Ameliyat sırasını beklerken ölen vatandaşlarımızı unutmayalım. Ameliyat için verilen bıçak paralarını unutmayalım.

Vefat eden vatandaşlarımızın cenazeleri bile rehin alınıyordu. Senet karşılığı cenazesini çıkaran hemşerilerimizi çok iyi hatırlıyorum. Bu yaşananlar devletin hastanelerinde oluyordu. O günler çok eskiden değildi bundan 16 sene önceydi.

AK Parti hükümetlerinin her alanda olduğu gibi sağlıkta çok önemli projelere devrim niteliğinde projelere imza attık. AK Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar gerçekleştirdik. Kişi başına düşen doktor sayısı, hemşire ve hasta bakıcı sayısı arttı. Artık helikopter ambulanslarımız var. Acil hastalarımız hızlıca ulaştırılıyor. Türkiye sağlıkta o kadar gelişti ki ambulans uçaklarımız var. Sistemi ileriye daha iyiye taşımak zordur ancak geriye gitmesi Bir Cihan devleti olma yolunda ilerleyen Yeni Türkiye, işte budur. Hemşerilerimizden 24 Haziran'da sandığa giderken o çaresiz günlerimizi bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. ” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YUNUS DEMİR 6 yıl önce

sayın osman ören: il yönetimindeki liste içersinde sürekli aynı arkadaş ve zengin kesimin hepsi birarada olması çok açık bir haksızlık. onlar sadece birbirlerini tanıyor bundan emin olun başka kesimi ne tanırlar ne de sevilirler. size zahmet onada bir el atarsanız çok iyi olur. halkın içinden sevilen insanlarında olması gerekirdi.