Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Ören'in Kadir Gecesi Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Osman Ören, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ören, Ramazan ayını uğurlamaya yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne erişmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Ören, mesajında şunları kaydetti: "birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ne kavuştuk. Yüce Mevla´dan tek niyazımız Ramazan ayının maneviyatından nasiplenmiş olarak bayrama ulaşmaktır. Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir” dedi.

Ören mesajına şöyle devam etti: “Ramazan ayının bereketi ve feyzi bilinciyle; dünyanın neresinde olursa olsun topyekûn açların, yoksulların, mahrumların, mağdurların, zayıf bırakılmışların, zulme uğramışların, mültecilerin yaralarını sarmak, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak, terör mağduru insanlara kol kanat germek, toplumdaki yetimlerin, yaşlıların, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini yapmak, kısacası tüm dünyaya sevgi ve merhamet taşımak, kulluk vazifemizin önemli unsurlarındandır.

Yüce Mevla´nın bizlere, huzurlu, barış içerisinde Ramazan ayları ve Kadir Geceleri yaşatması temennisi ile tüm Siirtli hemşerilerimizin, aziz vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin bu kutlu gecesini tebrik eder; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramımıza hep birlikte kavuşmayı Cenab-ı Allah´tan niyaz ederim.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.