Bu haber kez okundu.

banner229

Seçim çalışmalarını araklıksız sürdüren AK Parti Siirt Milletvekili adayı Osman Ören, büromuzu ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

24 Haziran’da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde AK Parti tarafından birinci sıra adayı gösterilen Osman Ören Siirt’e gelerek seçim çalışmalarına başlamıştı.

AK Partinin 1. sıra milletvekili adayı Osman Ören’e halk yoğun ilgi gösteriyor. Ören, nereye gitse vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaşıyor.

Osman Ören’in özellikle halk tarafından oldukça samimi bulunduğu ve kendisine çok yoğun alaka gösterildiğini de ifade edelim.

Ören, halktan biri gibi... Sıradan bir milletvekili profili çizmiyor. Adeta halkla özdeşleşiyor. Samimi konuşuyor, aldatmaya yönelik vaatlerden, sözlerden uzak duruyor. Hakikat neyse onu anlatıyor. Lafını esirgemiyor.

Yaptığı temaslarda vatandaşların yoğun ilgisinin kendisini mutlu ettiğini de belirten Ören, Vatandaşların bana karşı gösterdiği ilgi ve verdiği destek yıllardır yaptığımız çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bana bir kez daha gösterdiğini belirten Ören, vatandaşların ilgi ve teveccühüne layık olmaya çalışacağını söyledi.

Siirt sevdalısı olduğunu ifade eden Osman Ören, AK Parti çatısı altında var gücüyle Siirt’e hizmet etmeye çalıştıklarını ve sağlık, eğitim, ulaşım başta olmak üzere Siirt’e çok sayıda hizmet ulaştırdıklarını söyledi.

Vaktin Siirt’e hizmet etme vakti olduğunu kaydeden Ören, yoğun ilgi ve desteklerinden dolayı tüm Siirtlilere teşekkür etti.

24 Haziran seçimlerinin önemine de değinen Ören, bu seçimlerin ülkenin geleceği açısından tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Ören, “Güçlü bir meclis ve güçlü bir yönetim adına AK Partiye bu seçimlerde diğer seçimlerden daha fazla destek verilmesi gerektiğini” ifade etti.

ÖREN, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

AK Parti Milletvekili adayı Osman Ören, bugün yapılan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavından çıkan öğrencilere oyuncak dağıtarak çocukların sevincine ortak oldu.

Hediyelerini alan çocuklar AK Parti Milletvekili Osman Ören’e teşekkür ederek seçimlerde kendisine başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.