Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Lokman Özcan'dan Siirt Halkına Teşekkür
banner229

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Siirt milletvekili adayı olan Lokman Özcan, kendisine ve partisine destek olan Siirtli hemşehrilerine teşekkür etti.

Lokman Özcan yayınladığı mesajında;"Kıymetli kardeşlerim,dava arkadaşlarım. Yüzyılın seçimi diye nitelediğimiz ve hak ile batılın savaşını yansıtan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini dünyada emsali görülmemiş bir katılımla aziz milletimiz iradesini sandığa yansıtmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, 27 milyon 88 bin oy almış; cumhur ittifakımız mecliste çoğunluğu sağlayarak tarihe geçmiştir. Siirtimizde de cumhurbaşkanımız ve partimize önemli bir oranda teveccühte bulunulmuştur. Seçim hazırlıklarından, sandık görevlilerine, müşahitlerden, partimize teveccühte bulunan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum.

İl başkanımıza, belediye başkanlarımıza, Teşkilatımızın ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm alanlarda, sahada görev yapmış tüm ak gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum.

Lokman Özcan, 28 Mayıs 2023 Pazar günü tekrarlanacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Sayın cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla tekrar seçeceğimize inancım tamdır. Siirtli kardeşlerim her zamanki asaletini gösterecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun". İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.