Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu’dan Tillo ve Teşkilat Üyelerine Ziyaret
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. Dönem Siirt Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu, ilçe ve belde ziyaretlerinin ardından, Tillo ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Fuat Özgür Çalapkulu, teşkilat ziyaretlerinde partililerden ilgi görürken, “Uzun yıllar aktif siyasetin içinde yer aldım. Gelinen bu noktada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak amacıyla aday adayı oldum. Sizlerden destek bekliyorum” dedi.
Çalapkulu, Siirt ve ülke meselelerini iyi bildiğini ifade ederek, milletvekili olduğu takdirde meselelerin çözümü ve Siirt’e hizmet konusunda elinden gelen çabayı göstereceğini belirtti.

AK Parti 28. Dönem Siirt Milletvekili Aday Adayı Fuat Özgür Çalapkulu, Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturuna sahip bir kardeşiniz olarak, doğduğum ve doyduğum şehir olan Siirtime ve Siirtli hemşerilerime hizmet etmek şiarıyla yola çıktığım 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde sırasıyla Pervari,Şirvan, Eruh, Baykan, Ziyaret, Atabağı, Kayabağlar,Veysel Karani ve Kurtalan ilçe ve belde başkanlarımızı, teşkilat üyelerimizi ve belediye başkanlarımızı ziyaret ettim. 

Bugünde Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın,İlçe Başkanı Muhdi Buldu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve Kadın Kolları Başkanımız Av. Ayşe Ekinci’yi ziyaret ettim.

Çalapkulu, “ziyaretinde bulunduğum İlçe ve Belde Başkanlarına, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına ve teşkilatımızın değerli üyelerine samimi alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Bugün hem Belediye Başkanlarımız hem de AK kadrolara gönül vermiş teşkilat başkanlarımız ve üyelerimizle bir araya geldik. Yaptığımız istişarelerde ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Çalapkulu, “ 2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

AK Parti 21 yıldır olduğu gibi yine eser ve hizmetlerini konuşmaya, konuşturmaya devam edecektir. Ülkemizin AK Parti iktidarlarıyla nereden nereye geldiğini milletimiz şahittir. Ülkemizin her geçen büyümesini ve dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek ve 14 Mayıs’ta, bir kez daha istikrar diyecektir.

Siirtimizde en güçlü şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacak ve Türkiye Yüzyılı’na destek verecektir. 14 Mayıs’ta yine milletimiz kazanacak, yine Türkiye kazanacaktır.” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.